Wonen zoals u gewend bent

Wonen en zorg op onze prachtige locaties

Bij Zorggroep Sint Maarten is het prettig wonen. Of u nu voortdurend intensieve zorg en toezicht nodig hebt, of juist zelfstandig wilt wonen. Iedereen die deel van onze leefgemeenschap wil uitmaken en daar ook zelf aan wil bijdragen is van harte welkom bij Zorggroep Sint Maarten! Heeft u een indicatie voor verblijf met zorg? Dan komt u in aanmerking om bij ons te wonen in een van onze zorgappartementen. U ontvangt dan naast het verblijf alle samenhangende zaken zoals persoonlijke verzorging en begeleiding. 

Logeren
Willen familieleden of naasten eens een nachtje blijven slapen? Geen enkel probleem, want speciaal daarvoor zijn er (tegen betaling) op diverse locaties logeerkamers beschikbaar. Uiteraard allemaal voorzien van eigen sanitair en de mogelijkheid gebruik te maken van de maaltijdvoorziening. 

Huren bij Zorggroep Sint Maarten

Heeft u geen indicatie voor verblijf, maar wilt u toch graag in de veilige en beschermde omgeving van ons woonzorgcentrum wonen? Dat is ook mogelijk. U kunt dan een van onze appartementen of aanleunwoningen huren. U blijft dan zelfstandig wonen maar heeft altijd alle voorzieningen binnen handbereik. Lees meer over het huren van een woning bij Zorggroep Sint Maarten​​ of bekijk onze folder​ Huren bij Zorggroep Sint Maarten.

Zorggroep Sint Maarten heeft zeventien woonzorg locaties verspreid over Nederland en een Centraal Bureau dat in Denekamp is gevestigd. Op 14 locaties bieden wij de mogelijkheid om met een huurovereenkomst te wonen.  


​​​​​​​​​​

Provincie Overijssel


*Deze locatie beschikt op dit moment enkel mogelijkheden om te wonen met een indicatie vanuit de Wet Langdurige Zorg (voormalige AWBZ). 

Provincie Noord-Brabant

Antonius in Acht (gemeente Eindhoven)