U maakt deel uit van onze gemeenschap

Onze missie en belofte

Zorggroep Sint Maarten helpt met name ouderen om de kwaliteit van leven te behouden of te verbeteren. Dat doen wij door integrale zorg aan u te leveren. Integrale zorg betekent dat wij alle zorg leveren die een mens nodig heeft.  

Onze missie gaat verder dan zorg alleen. Bewoners, cliënten, familie en vrienden, onze medewerkers en vrijwilligers maken deel uit van "onze" gemeenschap. Wij delen en genieten van elkaars ervaring, persoonlijkheid, talent en kracht. Wij dragen bij aan elkaars welzijn en geluk en samen aan dat van anderen. We zijn aanpakkers en doorzetters. Wij passen ons tempo aan en nemen geen genoegen met "kan niet". De aandacht die we geven vinden we vanzelfsprekend.

Onze belofte maken wij waar, als:
- ons bestaan bijdraagt aan een zo goed mogelijk leven voor alle betrokkenen
- onze dienstverlening de directe zorg overstijgt en onze locaties werken als ontmoetingsplaatsen

Onze kernwaarden: ​​​​​​​​​​​​​​​​
Zijn
‘Zijn’ is onze belangrijkste kernwaarde. ‘Zijn’ staat voor: "Zin in het leven" en "Zin voor werken aan het leven" En ‘Zijn’ betekent ook dat u altijd welkom bent. En dat u mag zijn wie u bent.

Ontplooiend
We richten ons op wat mogelijk is. Bij onszelf en bij een ander. We leggen ons niet neer bij onmogelijkheden. We zoeken samenwerking met anderen om het onmogelijke mogelijk te maken.
‘Ontplooiend’ staat voor: "We halen het maximale uit het leven"
​​
Vitaal
We staan midden in het leven. We brengen leven in de brouwerij. Niet als een ‘spring-in-het-veld’ maar met echte aandacht. ‘Vitaal’ staat voor: "We hebben het leven lief"

Dorps
Leven delen doet men dichtbij mensen. Bij ons telt elk individu mee. ‘Dorps’ staat voor: "Iedereen doet ertoe – net als in een dorp" We zijn bevlogen naar elkaar toe. De kleinschaligheid maakt dat iedereen gekend wordt.