Gefaseerde start nieuw ECD, roostersysteem en Cliëntportaal Caren

De afgelopen maanden is Zorggroep Sint Maarten achter de schermen druk bezig geweest met de inrichting van een nieuw Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) en roostersysteem van Nedap met de naam ONS.  Vanaf 1 oktober nemen we ONS gefaseerd in gebruik op onze diverse locaties en binnen onze ambulante teams.

Het nieuwe ECD sluit beter aan bij onze huidige wensen en eisen voor de toekomst. ONS moet eraan bijdragen dat onze medewerkers minder tijd kwijt zijn aan administratie zodat zij zich vooral kunnen richten waar het echt om gaat: het leveren van betekenisvolle zorg en aandacht voor onze cliënten.

Cliëntportaal Caren
Zodra een locatie of thuiszorgteam  in de komende periode is gestart met ONS, krijgen onze cliënten/hun eerste contactpersonen toegang tot het bijbehorende cliëntportaal Caren. Zij ontvangen hierover een bericht met een persoonlijke inlogcode en nadere uitleg.

Via Caren hebben cliënten/eerste contactpersonen altijd inzicht in het zorgdossier, de rapportages en een agenda. Vanzelfsprekend bepaalt de cliënt daarbij zelf wie toegang krijgt.

Bekijk hier meer informatie over Caren

Deel of print