Huuraanbod Zorggroep blijkt mooie aanvulling tijdens Woonbeurs in Albergen

— 5 november 2021–

Afgelopen weekend stond de Zorggroep vanuit onze Servicedesk Wonen en Maartje Thuiszorg op de beurs Woon21 in Albergen. Een kleine 300 bezoekers namen vrijdagavond een kijkje en ook op de zaterdag is de beurs goed bezocht.

Uitgebreid huuraanbod

Volgens adviseur Wonen Suzanne Greijdanus waren veel bezoekers aanvankelijk verbaasd dat Zorggroep Sint Maarten aanwezig was op een woonbeurs. “Mensen associëren ons logischerwijs vooral met verpleeghuiszorg en weten vaak niet dat we alleen al in Twente 89 appartementen en aanleunwoningen verhuren”, aldus Greijdanus die uitlegt dat het merendeel van deze woningen op het Eeshof terrein in Tubbergen is te vinden. “Deze woningen zijn bedoeld voor ouderen die geen verblijfsindicatie hebben, die toch graag zelfstandig in een veilige en beschermde omgeving willen wonen.”

Iniitiatiefnemer van de beurs Noaberkracht (gemeente Dinkelland en Tubbergen) gaf volgens Greijdanus aan de deelname van de Zorggroep een mooie aanvulling te vinden op de andere deelnemers. Als extraatje hadden de standhouders een leuke win-actie bedacht waarbij deelnemers het aantal sleutelhangers in een grote pot konden raden. “De winnaar zat er met 138 maar 9 boven het werkelijke aantal en heeft hiermee een maaltijd voor 2 personen gewonnen in ons restaurant van de Eeshof.”

==> Bekijk hier het actuele huuraanbod van de Zorggroep

Deel of print