Kennismaken met technologische hulpmiddelen in Oldenzaal

–30 maart 2022–
Op donderdag 31 maart, vrijdag 1 april en zaterdag 2 april komt de Infotruck van TZA naar Oldenzaal. Van 10.00 uur tot 16.00 uur kunnen inwoners van Oldenzaal kennis maken met verschillende technologische hulpmiddelen.

Meer dan ooit maakt technologie ons dagelijks leven makkelijker. Het kan ook ondersteunen bij het het behouden van zelfstandigheid of bij het langer in je eigen huis wonen. Er zijn heel veel verschillende hulpmiddelen verkrijgbaar variërend van een druppelbril en stofzuig-robot tot een wekker met dwaaldetectie of een robothond. Het kan prettig zijn om deze hulpmiddelen zelf te zien en in de praktijk te testen.

In de Infotruck kunnen inwoners vrijblijvend technologische hulpmiddelen bekijken en proberen. Medewerkers van Impuls, Zorggroep Sint Maarten, Carintreggeland, de Zorgfederatie en TZA zijn aanwezig om belangstellenden te informeren. Zij kijken mee wat het beste bij iemand past en wat andere mogelijkheden zijn.

Waar staat de Infotruck?
De Infotruck is op 31 maart, 1 april en 2 april van 10.00-16.00 uur te vinden op de Ganzenmarkt, voor het stadhuis in Oldenzaal. Aanmelden is niet nodig, de truck is voor iedereen vrijblijvend te bezoeken.

Extra uitleg voor zorgprofessionals
Medewerkers uit de zorgsector zijn ook van harte welkom. Voor hen wordt een extra uitleg gegeven op 31 maart tussen 12.00 en 13.30 uur. Meer informatie hierover is te vinden op www.onshelptons.nl.

De Infotruck is van TZA en is te bezoeken in Oldenzaal op initiatief van Zorggroep Sint Maarten, Carintreggeland,  Impuls, Zorgfederatie Oldenzaal, de gemeente Oldenzaal en OnshelptOns.nl met steun van de Rabobank.

Deel of print