Koninklijk afscheid Ria Nijhuis-Damhuis na loopbaan van 60 jaar in de zorg

–9 juni 2022– 
Na een loopbaan van maar liefst 60 jaar in de zorg heeft Zorggroeper pur sang Ria Nijhuis-Damhuis afgelopen week afscheid genomen van haar werkzame zorgleven. En dat deed ze in stijl, met een koninklijke onderscheiding die werd uitgereikt door burgemeester John Joosten van de gemeente Dinkelland.

Ria, die zich naast haar werk in de zorg inmiddels al ruim 30 jaar inzet als vrijwilliger voor diverse maatschappelijke organisaties, kreeg de koninklijke waardering tijdens de traditionele jubelavond van woonzorgcentrum Gravenstate in Denekamp, haar laatste werklocatie. “Uw grote inzet, uw kennis van zaken, uw enthousiaste wijze van werken, het feit dat u nooit heeft verzuimd en dat uw functie zelfs op 77-jarige leeftijd nog uitvoert, wordt door uw familie en collega’s gezien als iets heel bijzonders. En dat is het ook”, zo sprak de burgemeester haar lovend toe. “U heeft in verschillende functies bijgedragen aan goede gezondheidszorg in de Denekampse samenleving en u draagt nog steeds uw steentje bij. Met uw inzet bent u een voorbeeld voor velen”, aldus de burgemeester.

En daar is wat ons betreft geen woord te veel aan gezegd. Ook vanaf deze plek willen we Ria nogmaals bedanken voor haar fantastische inzet door al die jaren en wensen we haar het allerbeste tijdens haar dik en dik verdiende pensioen!

Chapeau!

Deel of print