Deel je leven - header nieuws

André Endeman nieuw lid raad van bestuur

André EndemanDe raad van toezicht van Zorggroep Sint Maarten heeft André Endeman (1960) als nieuw lid van de raad van bestuur van Zorggroep Sint Maarten benoemd. Met ingang van 1 april 2019 vormt hij samen met Patricia Bangma de raad van bestuur van Zorggroep Sint Maarten.

Het management, de cliëntenraad en ondernemingsraad zijn nauw betrokken geweest bij de zorgvuldig verlopen procedure. Unaniem is gekozen voor André Endeman.

De twee bestuursleden delen een brede ervaring in de zorg en vullen elkaar goed aan. Door de diversiteit in talent en persoonlijkheid vormen ze volgens de raad van toezicht een goed team.

André Endeman is zijn loopbaan begonnen als verpleegkundige. Ook is hij werkzaam geweest in de forensische psychiatrie en als waarnemend bestuurder bij een expertisecentrum voor jongeren met autisme. In 2004 is hij zorgmanager geworden bij Markenheem in Doetinchem waarvan hij sinds 2013 bestuurder is. Op 15 december 2016 is hij tevens benoemd tot lid van het bestuur van WGV Zorg en Welzijn. Daarnaast is hij voorzitter van het Kennisnetwerk Kwetsbare Ouderen West-Achterhoek.

 

 

Deel of print