Officiële opening Behandelcentrum Zorggroep Sint Maarten in Heil der Kranken

–1 juli 2024–

Het nieuwe Behandelcentrum van Zorggroep Sint Maarten in de poli van het ziekenhuisgebouw Heil der Kranken van MST is vandaag officieel geopend. Een belangrijke stap in een unieke regionale ketensamenwerking voor het behoud van goede zorg dichtbij voor de burgers van Noordoost-Twente.

Joyce Berger, raad van bestuur van het MST, wethouder Murat Yildirim en onze eigen bestuurder Patricia Bangma benadrukten tijdens de opening als initiatiefnemers het toenemende belang van laagdrempelige samenwerking voor zowel de cliënten als de zorgprofessionals in de regio Noordoost-Twente.

Met de opening van het nieuwe Behandelcentrum met diverse behandelruimtes en een oefenzaal is ook de ondergrondse doorgang tussen het woonzorgcentrum Gereia en het Heil der Kranken weer officieel in gebruik. Cliënten van de revalidatie-afdeling van Gereia kunnen via deze gang snel en veilig voor een behandeling worden overgebracht naar de polikliniek.

Dit najaar organiseren we nog een open huis waarbij belangstellenden eveneens een kijkje kunnen nemen in het nieuwe Behandelcentrum en de ondergrondse doorgang.

Deel of print