Prachtig rapportcijfer voor onze wijkverpleging

— 19 januari 2023–
Cliënten waarderen de wijkverpleging van Zorggroep Sint Maarten en Maartje gemiddeld met een 8.6. Dat blijkt uit de jaarlijkse zogeheten PREM-meting (Patient Reported Experience Measure) die tussen half november en half december is uitgevoerd bij onze cliënten in de wijkverpleging. Vanzelfsprekend zijn we ontzettend blij met deze mooie blijk van waardering en trots op onze medewerkers die zich dag in dag uit inzetten voor onze cliënten.  

Alle organisaties die wijkverpleging bieden zijn verplicht om jaarlijks een PREM-meting uit te voeren. De PREM vragenlijst bestaat uit negen vragen die direct betrekking hebben op de zorg die onze cliënten ontvangen. Daarnaast bevat de vragenlijst een aantal achtergrondvragen zoals geslacht, leeftijd en ervaren gezondheid en een vraag over de kwaliteit van leven.

De uitkomsten bieden ons waardevolle informatie over de ervaringen van onze cliënten met de geleverde wijkzorg. Vanzelfsprekend gebruiken we de uitkomsten van het onderzoek om samen met de teams te werken aan verdere verbeteringen van onze zorg- en dienstverlening.

 

Deel of print