Restaurant Sint Jozef genomineerd voor Veiligvoedsel.nl Award 2022

–update 26 april 2022–
Restaurant Seewende Nunspeet van Zorgverlening Het Baken heeft de Veiligvoedsel Award gewonnen, zo maakte de organisatie op dinsdag 26 april 2022 bekend via de website https://veiligvoedselawards.nl.   Uiteraard feliciteren we hen van harte met het behalen van deze prachtige prijs.–21 april 2022–
Het restaurant De Aanleg van Sint Jozef in Weerselo is genomineerd voor de Veiligvoedsel.nl Award 2022. “Een topprestatie van de medewerkers die de voeding verzorgen in het restaurant”, aldus Stichting Voedselveilig.nl

Jaarlijks krijgen honderden (zorg)organisaties een adviseur van Stichting Veiligvoedsel.nl op bezoek die het restaurant tijdens een uitvoerige audit doorlicht op het gebied van voedselveiligheid. Tijdens de laatste audit in 2021 heeft het restaurant in Sint Jozef deze audit met een zeer goed resultaat doorlopen. “Het niveau in het restaurant was zo hoog dat zij behoren tot de top van heel Nederland”, aldus de organisatie in een toelichting op de nominatie.

Jaarlijks reikt Stichting Veiligvoedsel.nl zeven verschillende awards uit aan de beste zorginstellingen en ziekenhuizen van Nederland. Hiermee willen ze positieve aandacht geven aan medewerkers die er dagelijks voor zorgen dat er veilig en hygiënisch gewerkt wordt.

Manager Manon Brinkhuis van Sint Jozef is vanzelfsprekend trots op de nominatie. “Ik ben vooral ontzettend blij voor de medewerkers. Het is natuurlijk een prachtige erkenning voor de aandacht en precisie waarmee ze iedere dag weer hun werk doen.”

Deel of print