Roy Niehof nieuw lid Raad van Toezicht Zorggroep Sint Maarten

–7 januari 2022–

Per 1 januari jl. maakt Roy Niehof deel uit van de Raad van Toezicht van Zorggroep Sint Maarten. Hij is als toezichthouder toegetreden op bindende voordracht van de CCR. De vacature voor een nieuw lid voor de RvT was ontstaan i.v.m. de aflopende zittingstermijn van Marjan Weekhout als toezichthouder per 31 december jl.

Roy Niehof geeft aan het zeer prettig te vinden om een steentje te mogen bijdragen aan een maatschappelijk relevante organisatie als de Zorggroep: “Ik heb er veel zin in om samen met de collega’s uit de Raad van Toezicht en alle andere collega’s aan de slag te gaan om een bijdrage aan het welzijn en geluk van mensen te kunnen geven. Wij als RvT doen dat weliswaar op een indirecte manier, maar ik geloof erin dat je met elkaar een mooie, goed lopende organisatie kunt zijn. Ieder vanuit zijn eigen rol en verantwoordelijkheid!”

In het dagelijks leven is Roy Niehof werkzaam voor woningcorporaties in de rol als manager of (tijdelijk) adviseur.

Graag wensen wij Roy Niehof veel succes en werkplezier als toezichthouder binnen Zorggroep Sint Maarten. Uiteraard bedanken wij Marjan Weekhout hierbij voor de door haar aan onze organisatie bewezen diensten.

Deel of print