Schitterend rapportcijfer voor onze wijkverpleging

Cliënten waarderen de wijkverpleging van Zorggroep Sint Maarten en Maartje gemiddeld met een 8.9. Dat blijkt uit de jaarlijkse zogeheten PREM-meting (Patient Reported Experience Measure) die onlangs is uitgevoerd bij onze cliënten in de wijkverpleging. Vorig jaar kwam dit cijfer met een 8,6 ook al hoog uit.  Vanzelfsprekend zijn we ontzettend blij met deze mooie blijk van waardering en ontzettend trots op onze medewerkers die zich dag in dag uit inzetten voor onze cliënten.

Vragen over de ontvangen zorg
Alle organisaties die wijkverpleging bieden zijn verplicht om jaarlijks een PREM-meting uit te voeren. De PREM vragenlijst bestaat uit negen vragen die direct betrekking hebben op de zorg die onze cliënten ontvangen, zoals:

  • Past de zorg bij de manier waarop u wilt leven?
  • Behandelen de zorgverleners u met aandacht?
  • Voelt u zich bij op uw gemakt bij de zorgverleners?
  • Heeft u vertrouwen in hun deskundigheid

Daarnaast konden cliënten nog open antwoorden achterlaten over onze dienstverlening, waar we stiekem best trots op zijn: “Betrokkenheid, meedenken, praktisch en aandacht voor de mantelzorg”, “Deskundig en met aandacht” en “Warme belangstelling” zijn zomaar een paar van de vele mooie antwoorden die we hebben ontvangen.

Verder verbeteren
Vanzelfsprekend zijn er ook verbeterpunten die we van onze cliënten hebben doorgekregen, die we zullen gebruiken om samen met de teams te werken aan het verder verbeteren van onze zorg en dienstverlening.

Deel of print