Vrijwilligers geven Zorggroep prachtig rapportcijfer

–3 mei 2022–
Vrijwilligers waarderen de Zorggroep gemiddeld met een prachtige 8,1!  Dat blijkt uit een groot tevredenheidsonderzoek dat we hebben gehouden onder onze vrijwilligers.

Ruim 30% van onze vrijwilligers heeft de vragenlijst ingevuld waarbij we hen onder andere hebben gevraagd naar hun wensen en behoeften, de ondersteuning die ze ervaren, de eigen inbreng die ze hebben in de werkzaamheden en natuurlijk de inhoud van het werk.

Een overgrote meerderheid van de vrijwilligers gaf aan tevreden of zeer tevreden te zijn over hun werkzaamheden binnen de Zorggroep en de wijze waarop ze worden ondersteund. Ook blijkt men bijzonder tevreden over de eigen inbreng en de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Hoewel we natuurlijk ontzettend blij en dankbaar zijn voor dit geweldige cijfer, betekent het natuurlijk niet dat het niet nog beter kan. Op basis van de uitkomsten en inzichten uit het onderzoek gaan de verschillende locaties aan de slag om te kijken waar ze de komende tijd mee aan de slag gaan.


Ook het verschil maken in het leven van een ander?

Wil je ook graag echt het verschil maken in het leven van een ander? Word dan vrijwilliger bij Zorggroep Sint Maarten. Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor onze bewoners. Daarnaast biedt het jezelf een prachtige mogelijkheid je talent en leven te delen met een ander. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een helpende hand en een luisterend oor voor onze bewoners willen zijn. Meer weten? Bekijk dan de vrijwilligerspagina’s op onze website.

Deel of print