Zorgboulevard Eeshof gereed met officiële opening tuin

–24 september 2021–

Hoewel de laatste puntjes nog op de i gezet moeten worden, is de vernieuwde tuin op het terrein van de Eeshof op vrijdag 24 september jl. officieel geopend. Onder toeziend oog van tientallen genodigden werden de linten doorgeknipt door een vertegenwoordiging van de bewoners van de Havezathe, de Bloemenhof, de aanleunwoningen en de dagvoorziening. Met de opening van de tuin is de zorgboulevard gerealiseerd. De Eeshof biedt op het terrein diverse zorg en dienstverlening: van dagvoorziening, thuiszorg en aanleunappartementen tot verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg.

Herinrichting
De herinrichting van het terrein is er een geweest van de lange adem. Een jaar geleden is de eerste stap ezet met de sloop van het oude verzorgingshuis en sindsdien is er door diverse partijen met man en macht gewerkt aan het uiteindelijke resultaat. Een herinrichting die veel heeft gevraagd van het geduld en begrip van de cliënten en huurders waarvoor ze bedankt zijn tijdens de opening.

Noabers aanwezig
Onder de genodigden waren ook de noabers van De Eeshof, die daags voor Nationale Burendag ook een kijkje mochten nemen in de tuin. Na de officiële handelingen konden alle genodigden in de tuin genieten van feestelijke hapjes en drankjes en een vrolijke rollator dans act door verzorgenden van de Eeshof. De Edelweis Spoilers zochten deze ochtend daarnaast voor de muzikale omlijsting.

Deel of print