Zorggroep Sint Maarten en Stichting GOAL slaan handen ineen in regio Losser

–13 december 2021–
Op vrijdag 10 december 2021 zijn de bestuursleden van Stichting GOAL bij woonzorgcentrum Oldenhove en Maartens-Stede gekomen voor het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst met Giovanni Oddo, regiomanager Losser van Zorggroep Sint Maarten. Dit betekent de start van het organiseren van vier prachtige activiteiten in 2022 voor de cliënten van Zorggroep Sint Maarten in de regio Losser.

Het was Niels Bouwhuis, vrijwilliger bij Stichting Goal en welzijnsmedewerker bij Zorggroep Sint Maarten die beide partijen bij elkaar heeft gebracht. Juist in het Nationaal jaar van de Vrijwillige Inzet is het mooi dat deze samenwerking tot stand is gekomen.

De ondernemers en vrijwilligers van Stichting GOAL zetten zich in om welzijnsactiviteiten en grote evenementen te organiseren voor o.a. ouderen samen met zorgorganisaties. Een samenwerking tussen Zorggroep Sint Maarten en Stichting GOAL is waardevol voor beide partijen. Hierdoor blijven de bewoners betrokken bij de samenleving en is het mogelijk om de bewoners activiteiten aan te bieden die normaliter niet aangeboden (kunnen) worden en veelal moeilijk te organiseren zijn.

Stichting GOAL beschikt over een uitgebreide poule aan vrijwilligers die zich belangeloos voor de meest kwetsbare mensen inzet. De activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door de financiële ondersteuning en het commitment van het bedrijfsleven.

Duurzaamheid in de samenwerking tussen Zorggroep Sint Maarten en Stichting GOAL speelt daarbij een belangrijke rol. Op die manier kunnen we samen bouwen aan een goed fundament waarop we samen verder kunnen groeien. Dit komt immers ten goede aan het woonzorgcentrum in Losser en haar bewoners. Samen scoren en samen vieren, dat is waar het ons uiteindelijk om gaat.

 

Deel of print