Zorggroep zet met samenwerking Ilionx stap voorwaarts in datagedreven werken

–27 oktober 2022–
Goed nieuws op informatiegebied. Deze week heeft de Zorggroep de samenwerking bekrachtigd met IT-dienstverlener Ilionx die ons gaan helpen met de overstap naar een nieuwe Business Intelligence (BI)-tool, als opvolger van de huidige Zorgmonitor.

Slimmer omgaan met data
Hoe kan de enorme hoeveelheid data en informatie waarover we binnen de Zorggroep beschikken ons helpen ons dagelijkse werk nog slimmer te organiseren en de kwaliteit ervan continu te verbeteren? Dat is in een notendop de uitdaging waar we de komende jaren voor staan op informatiegebied.

Op dit moment zit alle data veelal verstopt in de diverse softwarepakketten waar de Zorggroep over beschikt. Een BI-tool helpt om uit die grote hoeveelheid data bruikbare, gestructureerde informatie te halen, die ons helpt sneller en betere keuzes te maken om onze doelstellingen te behalen.  We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking met en software van Ilionx – naar eigen zeggen ‘Experts in eenvoud’ hier ons hier goed bij gaan helpen.

Van links naar rechts: Michèl van Loo, Erik Pigge en André Endeman van Zorggroep Sint Maarten & Ronald Meijer en Jasper Dieters van Ilionx
Deel of print