Werken bij Zorggroep Sint Maarten

Vitaliteit en extra’s

Natuurlijk zien we graag dat onze medewerkers plezier hebben in hun leven en in hun werk. Niet voor niets is vitaliteit een van onze kernwaarden. Vitaal betekent dat je energiek bent en ook goed kan omgaan met onverwachte situaties. Vitale medewerkers zetten graag dat ‘stapje extra’ als ze zien dat dat nodig is.

We maken er dan ook bewust werk van om je vitaal te houden. Zo kunnen onze onze ergocoaches helpen voorkomen dat je te maken krijgt met problemen door fysieke overbelasting en doen we er alles aan om te bewaken dat je werk/privé balans is en stimuleren we een gezonde leefstijl.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Zorggroep Sint Maarten werken mensen die altijd kijken wat beter kan en die durven te doen. Zo halen we voortdurend het beste uit elkaar. Ga je bij ons aan de slag, dan kun je er op rekenen dat we je stimuleren je persoonlijk te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen in de zorg- en dienstverlening. Ook krijg je de kans om je verder te ontplooien via opleidingen en trainingen.

We bieden je veel afwisselende functies waarin je volop ruimte krijgt om je talent in te zetten en nieuwe dingen op te pakken. Je kunt zowel parttime als fulltime (36 uur per week) bij ons werken. Op het dienstverband is de cao Verpleeghuizen, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) van toepassing.

Eindejaarsuitkering

Als medewerker van Zorggroep Sint Maarten word je aangemeld bij het pensioenfonds PFZW. Je ontvangt jaarlijks 8% vakantietoeslag en in november een eindejaarsuitkering van 7,4%, bovenop je salaris.

Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Zorggroep Sint Maarten heeft een MeerkeuzeSysteem Arbeidsvoorwaarden, waarbij je als medewerker fiscaal voordeel kunt krijgen bij:

  • aanschaf (elektrische) fiets
  • aanschaf computer, laptop of tablet
  • aanschaf cadeaubon Bol.com
  • aanschaf cadeaubon CoolBlue
  • verrekenen van contributie werknemersorganisatie en/of beroepsorganisatie
  • verrekenen eigen gemaakte studiekosten
  • verrekenen eigen bijdrage reiskosten woon-werkverkeer
  • (ver)kopen verlofuren

 

Deel of print