Behandeling Zorggroep Sint Maarten

Dieetadvies in Losser – De diëtisten van Maartje staan voor u klaar!

dieetadvies bij Zorggroep Sint MaartenEten is niet alleen lekker en gezellig, maar ook belangrijk voor uw gezondheid. Wanneer u gezond eet, vermindert u de risico’s op het krijgen van chronische ziekten, zoals diabetes en hart- en vaatziekten. Onze diëtisten in Losser staan voor u klaar om u persoonlijk voedingsadvies te geven.

Dieetadvies bij Maartje Losser of bij u thuis

Onze diëtisten werken vanuit het label Maartje, onderdeel van Zorggroep Sint Maarten. Woont u in Losser of omstreken? Dan kunt u een behandeling krijgen van één van onze diëtisten bij Maartje Losser op het zorgplein in Losser

Als u niet in staat bent om naar ons toe te komen, kunnen we u ook aan huis bezoeken.

Adres van Maartje Losser

Maartje Informatiepunt Zorgplein
Lutterstraat 4 in Losser (Plan route)

Verwijzing dieetadvies

Voor dieetadvisering bij Maartje Losser heeft u bij de meeste zorgverzekeraars geen verwijzing nodig van een huisarts of medisch specialist. Raadpleeg hiervoor altijd uw eigen polisvoorwaarden. Bij dieetadvies aan huis is altijd een verwijzing nodig.

Vergoeding dieetadvies

Behandelingen dieetadvisering worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hierop is het eigen risico van toepassing. Ieder kalenderjaar heeft u recht op 3 uur dieetadvisering vanuit de basisverzekering. Raadpleeg uw polisvoorwaarden voor de mogelijkheden van extra vergoeding vanuit aanvullende verzekeringen.

Voor cliënten met hart/vaatziekten, COPD en diabetes bestaan andere vergoedingen waarvoor u een speciale verwijzing nodig heeft van uw huisarts.

Vragen of een afspraak maken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dieetadvisering of meteen een afspraak maken? Neem dan contact op met onze diëtisten. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We streven er naar uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Diëtisten Zorggroep Sint Maarten
Neem voor meer informatie contact op met:
Diëtisten Maartje (Via Behandelcentrum)
Telefoonnummer: 088 – 000 52 05

Contactformulier Dieetadvies

 

Deel of print