Zorggroep Sint Maarten eigenaar aanleunwoningen Polbeek in Zutphen

— 1 juni 2021 —
Per 31 mei 2021 is Zorggroep Sint Maarten eigenaar van 23 aanleunwoningen die tot die tijd eigendom waren van Woonbedrijf Ieder1. Met deze investering ziet Zorggroep Sint Maarten mogelijkheden om efficiënter en beter haar zorg- en dienstverlening te kunnen bieden aan het groeiende aantal zorgvragers in de regio Zutphen.

Een aanleunwoning huren bij woonzorgcentrum de Polbeek betekent zelfstandig wonen met zorg en begeleiding van Zorggroep Sint Maarten. Diverse ervaren professionals staan klaar om alle noodzakelijke zorg te bieden.
Ook iemand die nog geen indicatie heeft voor verblijf, maar toch graag zelfstandig in een veilige en beschermde omgeving wil wonen, kan bij Polbeek terecht voor het huren van een appartement in de woontoren of een aanleunwoning. Dit maakt het ook mogelijk om zelfstandig te blijven wonen met de voorzieningen van het woonzorgcentrum binnen handbereik.

Wat is er veranderd?

Zorggroep Sint Maarten verzorgt per eind mei de inschrijving, toewijzing en onderhoud van alle aanleunwoningen. Voor de bewoners van de aanleuningwoningen die eerder onder Ieder1 vielen heeft de overname verder geen gevolgen.
Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via onze website.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Servicedesk Wonen van Zorggroep Sint Maarten (Bereikbaar tijdens kantooruren). Telefoonnummer 088 – 000 52 99

Op de foto: directeur-bestuurder Joke Hofman van Woonbedrijf Ieder1 en Bestuurder André Endeman van Zorggroep Sint Maarten die het contract ondertekenen.

Deel of print