palliatieve zorg bij Zorggroep Sint Maarten - header

Verblijf op een palliatieve ELV kamer

Iedereen kan in haar of zijn leven te maken krijgen met een ziekte die zo ernstig is, dat genezing niet meer mogelijk is. Speciaal voor mensen met een korte levensverwachting is er een speciale kamer voor intensieve zorg ingericht in het Heerenveense woonzorgcentrum Mariënbosch.

Persoonlijke wensen en behoeften
In deze kamer bieden we 24 uurs zorg die volledig wordt afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften van de cliënt. Mensen kunnen hier rekenen op professionele verzorging en verpleging van deskundige medewerkers op het gebied van palliatieve zorg. Naast symptoombestrijding is er veel aandacht voor psychische en sociale aspecten en zingevingsvragen. Ook bieden we ondersteuning aan naasten. De huisarts blijft in deze laatste levensfase eindverantwoordelijk voor de cliënt.

De kamer beschikt over een eigen badkamer en keukenblok. Voor de familie is er bovendien de mogelijkheid om samen te komen in een familiekamer.

Voor wie
Deze palliatieve kamer is met ingang van 1 maart 2024 beschikbaar voor cliënten die in de terminale fase zijn (een levensverwachting van ongeveer drie maanden) en niet thuis kunnen of willen verblijven.

Meer weten over de mogelijkheden?

Schroom dan niet om contact op te nemen via onderstaande gegevens. We staan u graag te woord. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Zorggroep Sint Maarten is aangesloten bij de Netwerken Palliatieve Zorg Fryslân

Woonzorgcentrum Mariënbosch in Heerenveen
Neem voor meer informatie contact op met:
Woonzorgcentrum Mariënbosch (Heerenveen)
Telefoonnummer: 0513-62 49 25

Contactformulier palliatieve ELV-kamer Woonzorgcentrum Mariënbosch

Deel of print