dagvoorziening Gravenstate Denekamp

“Ik ga weer naar mijn vakantieadres”

— 14 november 2023–
Drie dagen in de week gaat de heer Van Benthem (83) vanuit Oomarsum naar de dagbesteding bij Gravenstate in Denekamp. “De leidsters van de groep maken er altijd een mooie dag van, En zo vliegt de dag voorbij. Ik zeg ook vaak tegen mijn kinderen. ik ga weer naar mijn vakantieadres.”

Aansluiten bij wensen en interesses

De heer Van Benthem heeft naar eigen zeggen heel bewust gekozen voor de dagbesteding bij Gravenstate. “Het dagprogramma sluit heel goed aan bij mijn wensen en interesses. Er worden verschillende programma’s aangeboden zoals de natuur, klassieke muziek, kunst, bewegen en de geschiedenis van bepaalde onderwerpen”, zo vertelt hij. “De groepssamenstelling van maximaal negen personen ervaar ik als prettig. Er wordt binnen de groep echt naar elkaar geluisterd.”

De dagbesteding van Gravenstate bevindt zich op het terrein van de Zusters van Denekamp. “De omgeving is prachtig. Ik loop iedere middag een stukje door de kloostertuin, en wandel graag naar de kapel”, vertelt Van Benthem enthousiast. “Tussen de middag eten we gezamenlijk in het restaurant. Het eten uit eigen keuken is in één woord fantastisch. Na het warme eten hebben we altijd een rustmoment, deze vul ik in door met enkele andere deelnemers rummikub te spelen. Dagbesteding bij Gravenstate voelt voor mij als een thuis. Ik zeg ook vaak tegen mijn kinderen ik ga weer naar mijn vakantieadres.”

Interesse?

Bekijk hier meer informatie over dagbesteding bij Gravenstate. We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Deel of print