Wonen en zorg bij Gaza in Harmelen

Of u nu voortdurend zorg en begeleiding nodig heeft of juist zelfstandig wilt wonen, bij woonzorgcentrum Gaza in Harmelen bent u van harte welkom om uw leven te delen. We vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden:

Huren: zelfstandig wonen met zorg nabij

Heeft u geen indicatie voor een verblijf met zorg, maar wilt u toch graag in de buurt wonen van woonzorgcentrum Gaza? Dan kunt u ervoor kiezen een appartement of aanleunwoning te huren. U woont dan zelfstandig met de voorzieningen van Gaza binnen handbereik.

Thuiszorg

Woont u in een van de aanleunwoningen van Gaza en heeft u hulp nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen? Het thuiszorgteam van Gaza staat voor u klaar!

Wonen met indicatie voor verblijf

Heeft u van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) een indicatie voor verblijf met zorg gekregen? Dan komt u in aanmerking om bij ons te wonen in een van onze zorgappartementen. Naast het verblijf ontvangt u dan alle hiermee samenhangende zorg zoals persoonlijke verzorging en begeleiding. Gaza biedt verpleeghuiszorg aan 16 bewoners.

Praktische zaken, kosten en vergoedingen

Om het leven voor bewoners, medewerkers en bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken, gelden er binnen Zorggroep Sint Maarten enkele praktische zaken en huisregels. Daarnaast maken we graag voor u inzichtelijk met welke kosten en vergoedingen u te maken krijgt als u verhuist naar een woonzorgcentrum. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Meer weten over de zorgmogelijkheden bij Gaza?

Wilt u meer weten over de zorgmogelijkheden bij Gaza of een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem dan contact op met een van onze maatschappelijk werkers. We staan u graag te woord! Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
Woonzorgcentrum Gaza in Harmelen
Neem voor meer informatie contact op met:
Woonzorgcentrum Gaza (Harmelen)
Telefoonnummer: 0348 – 44 35 44

Contactformulier zorgmogelijkheden Gaza

Deel of print