Stage lopen bij Zorggroep Sint Maarten

Wil jij je talenten delen en ontwikkelen? En werkervaring opdoen? Dan ben je bij ons van harte welkom. Zorggroep Sint Maarten biedt verschillende stagemogelijkheden, te weten:

Begeleiding & beoordeling tijdens je stage

Als stagiaire laten we je natuurlijk niet aan je lot over. Je kunt rekenen op begeleiding door gekwalificeerde werkbegeleiders en beoordelaars. Zij begeleiden, coachen en beoordelen je op de werkvloer.

Daarnaast kun je rekenen op ondersteuning van een opleider die bovendien de contacten onderhoudt met je begeleider over het verloop van de stage. Ook kun je gebruik maken van leergroepbijeenkomsten speciaal voor leerlingen en stagiaires. Daarnaast ondersteunt een studiebegeleider van het opleidingsinstituut je tijdens de stage of opleiding bij het leren en je eventuele opdracht.

Stagevergoeding

Alle stagiaires vanuit een BOL-opleiding of HBO-opleiding ontvangen een stagevergoeding conform CAO VVT als de stage tenminste 144 uur per beroepspraktijkvormingsjaar betreft.

Erkend leerbedrijf

Alle locaties en thuiszorgeenheden van Zorggroep Sint Maarten zijn erkend als leerbedrijf. Wil je weten voor welke opleidingen een erkenning is? Kijk dan op www.s-bb.nl.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheid van stages binnen Zorggroep Sint Maarten? Neem dan contact op met de Sint Maarten Academie. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem voor meer informatie contact op met:
Sint Maarten Academie (Te bereiken via ons algemeen telefoonnummer)
Telefoonnummer: 088 – 000 52 00

Contactformulier Sint Maarten Academie

 

Deel of print