Sint Maarten Academie

Onze medewerkers spelen een essentiële rol om een hoge kwaliteit op het gebied van zorg, welzijn en wonen te kunnen bieden. We dagen jou als medewerker dan ook voortdurend uit om het beste uit jezelf te halen en je te blijven ontwikkelen als professional.

Waaier aan leeractiviteiten

De Sint Maarten Academie biedt een waaier aan leeractiviteiten voor professionele en persoonlijke groei die aansluit bij de ontwikkelingen binnen de zorg. Dit aanbod varieert van complete opleidingen tot kortdurende trainingen en klinische lessen.

Mobiel skillslab en e-learning

Daarnaast bieden we voor Verzorgenden (IG) en verpleegkundigen scholingen op het gebied van voorbehouden en risicovolle handelingen. We beschikken over een mobiel skillslab waarin we deze vaardigheden kunnen toetsen. Door het volgen van e-learningmodules kun je daarnaast werken aan je theoretische kennis. Voor studenten bieden we mogelijkheden voor stages.

Meer weten?

Voor meer informatie over leren binnen Zorggroep Sint Maarten kun je contact opnemen met de Sint Maarten Academie. We staan je graag te woord. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem voor meer informatie contact op met:
Sint Maarten Academie (Te bereiken via ons algemeen telefoonnummer)
Telefoonnummer: 088 – 000 52 00

Contactformulier Sint Maarten Academie

 

 

Deel of print