Klantenportaal website

Cliëntportaal Zorggroep Sint Maarten

Inloggen Cliëntportaal

Als cliënt (of diens wettelijk vertegenwoordiger) hebt u altijd digitaal toegang tot uw eigen gegevens via het cliëntportaal van Zorggroep Sint Maarten. In deze beveiligde omgeving kunt u uw zorgleefplan en dagrapportages inzien.

Let op: om veilig in te kunnen loggen krijgt u per mail een ‘eenmalige verificatiecode’ toegestuurd. Het komt momenteel voor dat deze e-mail in uw spambox terechtkomt. Controleer dus ook de map met ongewenste e-mail als u de code niet heeft ontvangen. Onze excuses voor het ongemak.

Inloggen

Via bovenstaande knop kunt u inloggen op het cliëntportaal met de combinatie van de gebruikersnaam die u persoonlijk heeft ontvangen en een wachtwoord. Logt u voor het eerst in, of bent u uw wachtwoord vergeten? Kies dan de optie wachtwoord vergeten en volg de instructies die u per mail ontvangt. Om gebruik te kunnen maken van het cliëntportaal dient u de Gebruikersvoorwaarden in acht te nemen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over het inloggen? Bekijk dan eens de instructievideo of laat het ons dan weten via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Mocht u tegen een probleem aanlopen tijdens het inloggen, laat het ons dan ook graag weten via onderstaand formulier (bij voorkeur met het tijdstip waarop het probleem zich voordeed).

Contactformulier Cliëntportaal Zorggroep Sint Maarten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel of print